Beeld en geluid vind je bij bol.com

Zit The Punisher toch in The Defenders?

Geplaatst op door 0
Zit The Punisher toch in The Defenders?

De kans is toch groot dat The Punisher een rol gaat spelen in de Marvel serie The Defenders. Althans, als we een nieuw stuk bewijs moeten geloven. Hoe dan ook gaan we het zeer binnenkort ontdekken!

The Defenders: komt The Punisher toch voorbij?

Marvel maakte een aantal jaar geleden duidelijke afspraken voor zijn Netflix-producties. Er zouden vijf superhelden series komen. De eerste was Daredevil, over een blinde advocaat die ‘s nachts in actie kwam. De tweede ging over Jessica Jones, een ietwat instabiele private investigator die ontzettend sterk is. De derde serie ging over Luke Cage, een superheld met een ondoordringbare huid. De vierde hebben we onlangs voorbij zien komen: Iron Fist. Ze komen op 16 augustus allemaal samen in The Defenders, een team-up serie. Marvel heeft echter ook al plannen voor de komende jaren. De huidige series krijgen extra seizoenen, maar er komen ook nieuwe producties op Netflix. De eerste is al bekend gemaakt: The Punisher, over het geliefde personage uit het tweede seizoen van Netflix. Hij krijgt later dit jaar zijn eigen serie.

Maar komt hij ook voorbij in The Defenders? Het zou niemand verbazen, maar we hebben hem nog niet zien opduiken in trailers, posters of ander promotiemateriaal. Toch wordt er nu gespeculeerd dat hij wel in de serie zal voorkomen. Marvel en Netflix hebben in een recent persbericht namelijk bekend gemaakt wie aanwezig zal zijn tijdens het Defenders panel tijdens Comic-Con, die morgen plaats zal vinden. Dit is het rijtje: Mike Colter, Finn Jones, Charlie Cox, Krysten Riter, Elodie Yung, Deborah Ann Woll, Jessica Henwick, Marco Ramirez, Jon Bernthal and Jeph Loeb. We zien alle Defenders voorbij komen, inclusief een aantal andere belangrijke acteurs. Ja, ook Jon Bernthal, die de rol van The Punisher vertolkt.

Begin nu echter niet meteen te juichen. Ja, de kans is groot dat hij een rol speelt in The Defenders, maar vergeet niet dat hij binnenkort ook zijn eigen serie krijgt. De kans is dus aanwezig dat hij er enkel is om die serie te promoten. En als hij in The Defenders zit, dan is de kans groot dat het om een kleine rol gaat. The Defenders heeft al minder afleveringen dan de vorige series, en de cast is al vrij flink. Wat gaat Marvel daar allemaal in proppen? We gaan het op 16 augustus ontdekken. Ga jij binge-watchen of ben je nog niet helemaal bij? We raden je aan om alle series te checken, want het verhaal van The Defenders brengt ze allemaal samen.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan