Nieuwe Twin Peaks vanaf maandag te zien op Videoland

Geplaatst op door 0
Nieuwe Twin Peaks vanaf maandag te zien op Videoland

Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat de bekende cultserie Twin Peaks weer terug op de buis verschijnt. De serie was in de jaren negentig te zien. Twin Peaks had destijds miljoenen fans wereldwijd.

De nieuwe reeks gaat op zondag 21 mei in première op de Amerikaanse televisiezender Showtime (Dexter, Homeland, Shameless). Op maandag 22 mei, is de eerste aflevering te zien op Videoland. Dit is dus een paar uur later dan de wereldwijde release. Het nieuwe deel van Twin Peaks is geschreven en geproduceerd door de bedenkers van de serie. Dit zijn David Lynch, Mark Frost en Sabrina S. Sutherland.

18 afleveringen

Deze reeks bestaat uit 18 afleveringen en gaat verder waar het verhaal 25 jaar geleden ophield. De inwoners van een dorpje stonden voor een raadsel tot Laura Plamer, homecoming queen, vermoord was.

Originele cast

In de nieuwe afleveringen zijn ook wat leden van de originele cast te zien. Zo vertolkt Kyle MacLachlan weer de rol van de FBI-agent Dale Cooper. Verder zijn

Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, James Marshall, Ray Wise, en David Lynch te zien in het nieuwe deel van de serie. Ook zijn er een aantal andere spelers toegevoegd aan de cast. Dit zijn Naomi Watts, Monica Bellucci, Jim Belushi en Tim Roth.

Aanstaande maandag verschijnen de eerste twee nieuwe afleveringen van Twin Peaks op Videoland. Daarna verschijnt er elke maandag een nieuwe aflevering.Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan