De heerlijke tv-serie Twin Peaks komt terug

Geplaatst op door 0
De heerlijke tv-serie Twin Peaks komt terug

Voor liefhebbers van bizarre televisieseries wordt 2017 een goed jaar. De heerlijke cultserie Twin Peaks maakt een comeback.

Deze populaire televisieserie was in de jaren negentig op de buis te zien. Vanaf 21 mei is de eerste aflevering te zien op de Amerikaanse televisiezender Showtime. Dit werd gisteren bekendgemaakt tijdens de perspresentatie van de show.

Net als de vorige twee seizoenen, wordt het derde seizoen geregisseerd door David Lynch. Het nieuwe seizoen telt achttien afleveringen. De verwachtingen voor de serie zijn erg hoog.

Onopgeloste moord

De serie speelt zich af in het Amerikaanse plaatsje Twin Peaks. Een fictief stadje aan de Canadese grens in de staat Washington. Het verhaal gaat over de onopgeloste moord op de populaire scholiere Laura Palmer. Ze wordt vermoord aangetroffen. De FBI-agent Dale Cooper onderzoekt de zaak. Hoe verder de serie vorderde, hoe obscuurder de plotwendingen. Hierdoor kreeg Twin Peaks steeds minder kijkers, vooral toen halverwege het tweede seizoen duidelijk werd wie Laura Palmer had vermoord.

Veel internationale muzikanten

In het nieuwe seizoen maken veel acteurs en hun personages een comeback, zoals Kyle MacLachan, die de FBI-agent speelt. Verder zijn er verschillende internationale acteurs en muzikanten in de serie te zien, waaronder Eddie Vedder (Pearl Jam), Robin Finck (Nine Inch Nails), Trent Reznor (How To Destroy Angels), Sky Ferreira, Ruth Radelet en Sharon van Etten.

Aan de teaser te zien, belooft het een spannend, derde seizoen te worden. De eerste twee seizoenen van Twin Peaks zijn te bestellen bij Bol.comSeries.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan