Trailer voor Studio Ghibli's Ronja, the Robber’s Daughter

Geplaatst op door 0
Trailer voor Studio Ghibli's Ronja, the Robber’s Daughter

Ronja, The Robbers Daughter komt binnenkort naar Amazon prime, de streamingdienst die sinds kort ook in Nederland beschikbaar is. De schitterende animatieserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Astrid Lindgren, de schrijfster van Pippi Langkous.

Ronja, The Robbers Daughter

Amazon heeft de eerste trailer vrijgegeven voor zijn aankomende animatie serie Ronja, The Robbers Daughter. De serie wordt gepresenteerd door de legendarische animatiestudio Studio Ghibli. Dit keer hoef je echt niet de fantastische handgetekende animaties te verwachten die je kent van hun meesterwerken, want Ronja, The Robbers Daughter is cell-shaded, dus met de computer geanimeerd. Natuurlijk prefereren we in Studio Ghibli's geval absoluut hun bekende tekeningen, maar Ronja, The Robbers Daughter verdient absoluut een kans. De serie is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Astrid Lindgren. Zij schreef ook Pippi Langkous.

Ronja, The Robbers Daughter wordt verteld door The X-Files' Gillian Anderson, en wordt geregisseerd Gorō Miyazaki (Up on Poppy Hill, Tales from Earthsea). De serie vertelt het epische verhaal van Ronja, de 10-jarige dochter van een dief. Het sterke en geliefde meisje houdt van avontuur. Ze bevindt zich dan ook al snel in allerlei bizarre situaties. Ze komt wonderbaarlijke beesten tegen, en sluit een vriendschap met een opvallende bondgenoot: de zoon van haar vader's rivaal. Het verhaal bestaat uit 26 delen. Ronja is tijdens een stormachtige nacht geboren in een fort boven op een berg. Ze ontdekt al op jonge leeftijd dat het bos tegelijkertijd een prachtige en angstaanjagende plek kan zijn, vol vreemde wezens. Ze wordt vrienden met Birk (Kelly Adams), de zoon van haar vader's rivaal. Kan ze loyaal aan haar vriend en familie blijven? Ronja, The Robbers Daughter is een groot succes in Japan. De serie weet heel goed de nostalgische onbezorgdheid van kinderen naar voren te brengen, iets waar Astrid lindgren ook met Pippi Langkous zo goed in was. De serie gaat op 27 januari in premiere op Amazon Prime, de streamingdienst die sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is!

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan