The Punisher wordt anders dan de andere Marvel series

Geplaatst op door 0
The Punisher wordt anders dan de andere Marvel series

We kijken allemaal uit naar The Punisher, de serie waarin Jon Bernthal's personage kan gaan schitteren. Volgens de regisseur van de finale wordt het echt een unieke serie, al helemaal vergeleken met de vorige The Defenders shows.

The Punisher wordt een unieke serie


Marvel en Netflix hebben de afgelopen jaren flink gescoord met de The Defenders series. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist: allemaal zeer populaire shows. Allemaal krijgen ze een tweede of zelfs derde seizoen, en volgende maand komen ze samen in de team-up serie The Defenders. En daarna? The Punisher krijgt ook nog zijn eigen serie. Het personage was in het tweede seizoen van Daredevil meteen de publieksfavoriet. Onlangs het gesmeek van fans leek Marvel niks met die populariteit te gaan doen. Even later bleek dat Marvel al bezig was met het ontwikkelen van een serie.

Nu blijkt dat Marvel en Netflix The Punisher op een andere manier hebben benaderd dan de vorige series. Dat beweert regisseur Stephen Surjik. The Punisher liet in Daredevil mooi de harde kant van het universum zien, maar heeft ook een zachte en sympathieke kant.

Het einde van het tweede seizoen van Daredevil maakte duidelijk dat dit pas het begin van Frank Castle’s verhaal was. The Punisher komt als het goed is nog dit jaar uit, waarschijnlijk in november. Maar wat maakt de show zo bijzonder?

Dat legt Surjik dus uit. Hij is een van de vele regisseurs die bij het eerste seizoen van de show betrokken is. Hij sprak in een interview met Combat Radio over de benadering van Marvel en Netflix. Hij beschrijft de serie als ‘adult drama’, maar wijst er ook op hoe de specifieke benadering de show speciaal maakt. 

Marketingpraatje? Wellicht. Dit zei de regisseur over de serie: ‘Het is anders dan de andere Marvel shows, het is meer een adult drama. Er zijn geen superkrachten. The Punisher is een personage die gebaseerd is op wraak, dat is de kern. Zijn familie is het slachtoffer van iets verschrikkelijks, maar de rest wordt op een hele andere manier gedaan in de show.”

The Punisher is aan het einde van de dag echt een anti-held. Dat maakt hem zo interessant, en het lijkt erop dat Marvel dat aspect ook uitgebreid gaat verkennen. Surjik heeft de finale van de serie geregisseerd. Hij is bekend met het universum. De regisseur was namelijk al verantwoordelijk voor afleveringen van alle vier de voorgaande series, inclusief de finale van Iron Fist. Hij heeft dus ook al met Jon Bernthal’s The Punisher gewerkt. Hij regisseerde Seven Minutes in Heaven. Dat was de aflevering waarin The Punisher uit de gevangenis ontsnapte. Een van de hoogtepunten van de serie, dus dat belooft veel goeds!
Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan