Beeld en geluid vind je bij bol.com

Teaser voor Superman prequel serie Krypton

Geplaatst op door 0
Teaser voor Superman prequel serie Krypton

Binnenkort krijgen we nog meer Superman op tv. Nou ja, binnenkort, volgend jaar in ieder geval. De superman prequel Krypton vertelt het verhaal van de opa van de iconische superheld. Dat is interessanter dan het klinkt, zo bewijst deze eerste teaser.

Krypton: Superman prequel

Superman krijgt een hoop aandacht op tv. Op het witte doek schitterde de superheld in Batman v Superman: Dawn of Justice. Helaas viel de film enorm tegen. De grauwe sfeer kwam vrij zwakjes over, in tegenstelling tot het overtuigende universum dat Christopher Nolan met zijn trilogie neerzette. In Justice League krijgt Superman een tweede kans.

Maar zoals we zeiden heeft de iconische held meer succes op tv. In Supergirl speelt Superman een belangrijke rol. Daar wordt de rol vertolkt door een andere acteur dan Henry Cavill, maar dat mag de pret niet drukken.

Binnenkort krijgt Superman er een nieuwe serie bij. Syfy en Warner Bros werken samen aan een Superman prequel genaamd Krypton. De serie gaat pas volgend jaar van start, maar tijdens Comic-Con werd al een eerste trailer getoond. De show is gebaseerd op DC personages van Jerry Spiegel en Joe Shuster, en speelt zich een aantal generaties voor Man of Steel’s planeet werd vernietigd af. Sterker nog, het draait niet om Superman, maar om de opa van Superman. We krijgen te zien hoe hij zijn wereld probeerde te redden.

Een interessante insteek, want het is een kant van Superman’s verhaal die we zelden te zien krijgen. De teaser doet vooral denken aan de eerste paar minuten van Zack Snyder’s Man of Steel. Het is een rijke wereld met een interessante geschiedenis, dus we zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat.

Voorlopig houden we echter een slag om de arm, want het beleid van Warner Bros heeft ons in de afgelopen jaren vaak teleurgesteld. Wonder Woman lijkt het tij te gaan keren, maar DC heeft nog een lange weg te gaan. Kan het nieuwe SyFy daar een steentje aan bijdragen? We gaan het volgend jaar ontdekken.

Wat is jouw favoriete superhelden serie van dit moment? Wij zijn vooral te spreken over de Marvel-series op Netflix. Op de een of andere manier weet die volwassen benadering beter stand te houden dan de zoetsappige series op The CW. Ja, dat lijkt tegenstrijdig, want op het witte doek is het juist Marvel die vaak te zoetsappig te werk gaat. Ach, fans hebben in ieder geval genoeg keuze!

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan