Shades komt naar Luke Cage seizoen twee

Geplaatst op door 0
Shades komt naar Luke Cage seizoen twee

Theo Rossi, de acteur die de rol van Shades vertolkt, heeft laten weten dat Shades terugkeert in het tweede seizoen van de populaire Netflix serie van Marvel.

Luke Cage seizoen twee

Het eerste seizoen van Luke Cage was een aangename verrassing. Na het hoge niveau van Daredevil en Jessica Jones had Marvel de lat erg hoog gelegd. Toch heeft de comicgigant zichzelf weten te overtreffen. We moeten eerlijk toegeven dat de tweede helft van het seizoen iets minder sterk was, vooral in contrast tot de ijzersterke eerste helft.

Dat mocht de pret niet drukken, want een schurk genaamd Shades wist het verhaal nog interessant te houden. De finale liet open wat er met hem is gebeurd, dus de kans is groot dat de publiekslieveling terugkeert. Althans, kans, het is nu bevestigd door de man himself, Theo Rossi. Hij is de acteur die de rol van Shades vertolkt.

De slechterik kwam tijdens het eerste seizoen op een intrigerende wijze uit de schaduwen gestapt om de touwtjes in handen te nemen. In het tweede seizoen van Luke Cage gaat hij daar gewoon meer door, zo heeft Rossi tegenover Parade.com bevestigd. Hij zei het volgende: ‘Luke Cage gaat neer, we zitten in het tweede seizoen. Ik kijk er naar uit, het wordt leuk om weer aan de slag te gaan.” 

Duidelijk dus. Vervolgens vertelde hij aan de website hoe blij hij met zijn rol is: ‘Nu ik op Netflix sta met Marvel, en het ook nog eens de nummer een show op Netflix is, voelt het als televisie 2.0. Ik heb echt geluk gehad in mijn beslissingen en met de mensen die mij betrokken bij hun projecten zoals bij Sons of Anarchy en Luke Cage… Ik kan eerlijk waar geen betere situatie bedenken, met het kaliber mensen waarmee ik samenwerk. Ik loop door de straten waar ik vroeger in heb geskate en waar ik graffiti in deed, het is een bijzonder gevoel. Er is een herinnering in elke straat, elke wijk, en ik ben nog eens dicht bij mijn familie ook. Het is allemaal perfect.”

Het wordt interessant om te zien waar het tweede seizoen van Luke Cage over zal gaan. Het eerste seizoen kakte op het einde een beetje in, met een slechterik die minder overtuigend of interessant was dan Shades en de voortreffelijk gespeelde Cornell "Cottonmouth" Stokes. Het is spijtig dat we zo snel afscheid van hem moesten nemen. Aan de andere kant was dat ook verfrissend. Je bent immers gewend dat een serie op voorspelbare wijze pas in de finale een bad guy dood laat gaan. 

Maar goed, het einde was niet erg open, dus er kan van alles met Shades en Luke Cage gaan gebeuren. Een ding is zeker: ze gaan elkaar absoluut een keer tegenkomen. Het tweede seizoen van Luke Cage komt waarschijnlijk volgend jaar naar Netflix.

Ondertussen kijken we uit naar The Defenders, de serie waarin alle superhelden samenkomen. Dan hebben we het dus over Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Wie is jouw favoriet? Ze nemen het op tegen Alexandra, een door Sigourney Weaver gespeelde schurk die verbonden is met elke serie.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan