Ook The Blacklist krijgt vijfde seizoen

Geplaatst op door 0
Ook The Blacklist krijgt vijfde seizoen

Het verhaal van The Blacklist gaat volgend seizoen gelukkig gewoon weer verder. NBC heeft de serie opnieuw met een serie verlengd. Het is helaas nog niet bekend of Blacklist: Redemption hetzelfde lot beschoren is.

The Blacklist

Voor serieliefhebbers is het een spannende maand. Bijna elk groot netwerk maakt deze dagen bekend welke series een nieuw seizoen krijgen en welke shows gecanceld worden. We hebben goed nieuws voor fans van The Blacklist, want het geliefde drama krijgt een vijfde seizoen. Dat was natuurlijk al te verwachten. De serie blijft immers scoren en heeft sinds kort zelfs zijn eigen spin-off.

Overigens is het nog steeds niet duidelijk of die spin-off een tweede seizoen gaat krijgen. Blacklist: Redemption wordt ook in Nederland uitgezonden, maar het is maar de vraag of NBC tevreden is over de resultaten. De finale van het huidige seizoen van The Blacklist wordt op 18 mei uitgezonden in Amerika. 

We zullen niks spoilen, maar gezien de huidige verhaallijn is het maar goed ook dat de serie gewoon verder gaat. Er zijn namelijk een flink aantal vragen die nog beantwoord moeten worden. Op naar seizoen vijf! De serie kakte halverwege het derde seizoen even in, maar dat is met het huidige seizoen meer dan goed gemaakt.

Waar volg jij The Blacklist? De serie is namelijk ook op Netflix te vinden. Het is dus reuze makkelijk om te catchuppen als je de eerste paar seizoenen nog niet gezien hebt. Een absolute aanrader! 

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan