Beeld en geluid vind je bij bol.com

Nieuwe serie van maker Fargo en Legion: The Master Mind

Geplaatst op door 0
Nieuwe serie van maker Fargo en Legion: The Master Mind

De broers achter de Captain America films en de maker van Fargo gaan samenwerken aan een nieuw crime drama: The Informant. De serie gaat over een kartelbaas die toevallig ook informant is van de DEA.

The Mastermind: crime drama

FX werkt samen met de maker van de succesvolle Fargo serie, Noah Hawley, een nieuwe crime drama serie. Niet alleen met hem, want ook Joe en Anthony Russo komen in actie als producenten. Het is altijd maar afwachten hoe betrokken grote namen in dergelijke rollen daadwerkelijk zijn. Er zit een groot verschil tussen een dagje de set bezoeken, en nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van elke aflevering.

Maar goed, laten we van het beste uitgaan. De nieuwe serie heeft de werktitel The Mastermind. Volgens Variety is de serie gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Paul Le Roux, een computerprogrammeur en baas van een kartel die informant werd van de DEA, de Drug Enforcement Agency.

Een fascinerende basis dus! De Russe broers gaan de serie ook regisseren. De kans is groot dat je ze kent van hun belangrijke rol in het opzetten van het Marvel Cinematic Universe. Ze hebben zowel Captain America: Winter Soldier als Captain America: Civil War geregisseerd. Ze werken ook aan de derde en vierde Avengers films.

Noah Hawley is ook niet de minste naam. Hij is niet alleen de maker van Fargo, maar ook de showrunner van de vrij nieuwe serie Legion. Legion is het resultaat van een samenwerking tussen Marvel en Fox. Het derde seizoen van Fargo is overigens genomineerd voor maar liefst 16 Emmy Awards. Hopelijk barst The Mastermind ook zo van de kwaliteit!

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan