Santa Clarita Diet: Drew Barrymore op een apart dieet

Geplaatst op door 0
Santa Clarita Diet: Drew Barrymore op een apart dieet

Binnenkort is Drew Barrymore voor het eerst in een tv-serie te zien. In Santa Clarita Diet speelt ze een dode vrouw, die blijft leven door mensenvlees te eten. Klinkt heel luguber, maar het tegendeel is waar. Santa Clarita Diet is juist heel erg komisch. Deze Amerikaanse zwarte komedieserie van de zender Netflix gaat op 3 februari in première.

In Santa Clarita Diet zien we het getrouwde stel Joel (Timothy Olyphant)en Sheila (Drew Barrymore). De verkoopmakelaars wonen samen met hun tienerdochter Abby (Liv Hewson) in Santa Clarita, een buitenwijk in Los Angeles.

Als Sheila’s leven een dramatische wending aanneemt, heeft dit invloed op alle levens van haar gezinsleden. Alles staat in het teken van dood en verderf, maar dan wel op een grappige manier. Sheila heeft continu trek in rauw vlees. Ze wordt ook nog eens veel gelukkiger van haar nieuwe levensstijl. En als klap op de vuurpijl verliest ze ook nog veel overtollige kilo’s.

Originele reclamecampagne

Netflix heeft een heel originele en geinige reclamecampagne gelanceerd rondom het nieuwe, levensveranderende dieet van Sheila. Zelf is ze er heel enthousiast over. Haar man is er wat minder blij mee, al geeft hij dat niet echt toe. Check de trailers van de serie hieronder
Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan