Beeld en geluid vind je bij bol.com

Nieuwe Netflix releases oktober 2017 - Een overzicht

Geplaatst op door 0
Nieuwe Netflix releases oktober 2017 - Een overzicht

Voor de liefhebbers van Netflix is er goed nieuws: in de maand oktober verschijnen er via het 'enfant terrible' onder de onine media diensten weer een aantal nieuwe films en series die zonder meer de moeite waard zijn. Mocht er dus te midden van alle film- en tv kanalen echt niks tussen zitten dat weten de dames en heren van Netflix je een zeer uitgebreid en gevarieerd programma aanbod te serveren. Kijk gerust even met ons mee en verheug je bij voorkeur op een spannende en interessante Netflix maand.

Netflix Original Series

Onder de noemer Netflix Original Series laat de streaming zender je deze maand kennis maken met een drietal nieuwe series en op de valreep maak je gelijk kennis met het tweede seizoen van 'Stranger Things:

 • Vanaf 7 oktober: Suburra
  Maffiaseries zijn niet nieuw op Netflix, zo was er onlangs nog de succesvolle serie Gomorrah. Netflix komt deze maand echter met de nieuwe serie Suburra. De serie is gebasseerd op de gelijknamige film uit 2015 en laat je de gebeurtenissen zien die voorafgaand aan de film plaats vonden. Het geheel speelt zich af in de buitenwijken van Rome en zijn doordrenkt met de nodige politieke en religieuze drama's. Als we de trailer mogen geloven dan belooft het een waar spektakel te worden. Zeker de moeite waard dus.
 • Vanaf 13 oktober: Mindhunter
  David Fincher weet als geen ander hoe hij jou als kijker gekluisterd aan de buis moet houden. Met films als Gone Girl, Se7en, The Game, Panic Room en Zodiac heeft hij reeds bewezen dat hij over voldoende kennis beschikt om succes te garanderen. Mindhunter is dan ook een logische stap in zijn carriere. Mindhunter draait om de vraag hoe je gestoorde gekken een stap voor kan zijn. het is dan ook niet de zoveelste politieserie maar laat het werk van twee FBI agenten gedetailleerd zien. Dat je daarbij als kijker de meest gruwelijke scenes voorgeschoteld krijgt vinden we dan ook helemaal niet erg.
 • Vanaf 17 oktober: Slasher: Guilty Party
  Dat Slasher: Guilty Party wordt gepresenteerd als een 'Netflix Original' doet vermoeden dat het een geheel nieuwe productie is. Dat is slechts gedeeltelijk waar. In 2016 werd het eerste seizoen al geproduceerd door het Canadese bedrijf Super Channel en uitgezonden door het Amerikaanse kanaal 'Chiller'. Om een groter publiek te bereiken werd er voor het tweede seizoen gekozen voor een samenwerking met streaming gigant Netflix. Niet geheel origineel dus, maar daarom niet minder interessant. De plaats Waterbury is het decor van talloze seriemoordenaars die hun slachtoffers laten lijden en vechten voor hun leven. Dat de slachtpartijen alles te maken hebben met de gebeurtenissen die zich lang geleden voltrokken maakt het alleen maar spannender. 
 • Vanaf 27 oktober: Stranger Things: seizoen 2
  Voor degenen die seizoen 1 al geweldig vonden: seizoen 2 beloofd nog beter te worden. Voor de liefhebbers is er goed nieuws te melden: Eleven komt terug! Uiteraard gaan we er niet al te veel over vertellen behalve dat de serie nu reeds lovende kritieken heeft ontvangen wat zich al heeft vertaald in verschillende nominaties en prijzen. De serie wist in ieder geval alvast de SAG Award binnen te slepen in de categorie 'beste dramaserie.


Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan