Televisieserie New Girl krijgt zevende seizoen

Geplaatst op door 0
Televisieserie New Girl krijgt zevende seizoen

Er komt een zevende seizoen van de televisieserie New Girl. Dit heeft de Amerikaanse televisiezender Fox laten weten. Dit wordt ook gelijk het laatste seizoen van de populaire serie.

Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen het nieuwe, laatste seizoen krijgt. Volgens bronnen heeft seizoen 7 wel minder afleveringen dan gebruikelijk.

Vaste personages

In seizoen 6 en 7 zullen de vaste personages weer te zien zijn. Dit zijn Jess (Zooey Deschanel), Winston ( Lamorne Morris), Nick (Jake Johnson), Cece (Hannah Simone) en Schmidt (Max Greenfield).

Zevende seizoen een verrassing

Eigenlijk is het best een verrassing dat er nog een zevende seizoen zal verschijnen. In maart zei Jake Johnson namelijk dat hij dacht dat er geen vervolg meer zou komen. De acteur vond de laatste aflevering van seizoen 6 een goede afsluiter van de hele serie.

New Girl gaat over een groep vrienden die samen in een loft wonen in Los Angeles. De serie draait al sinds 2011. Hierin heeft Nick een knipperlichtrelatie met Jessica. De eerste vier seizoenen van New Girl zijn op Netflix te zien.Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan