Netflix werkt aan televisieserie The Witcher

Geplaatst op door 0
Netflix werkt aan televisieserie The Witcher

Goed nieuws! Netflix werkt weer aan een nieuwe serie. En wel over de boekenreeks The Witcher. Deze boeken zijn ook de inspiratiebron voor de bekende, gelijknamige games. Het Poolse productiebedrijf Platige Image maakte woensdag bekend dat er een serie over de games en boekenreeks wordt geproduceerd.

Andrzej Sapkowski, de schrijver van de The Witcher-boeken, zal bij de productie van de serie betrokken zijn. Verder zijn Sean Daniel en Jason Brown (The Expanse) de uitvoerende producenten. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de serie op Netflix verschijnt.

Monsterdoder met bovennatuurlijke krachten

De serie van The Witcher gaat over een aparte familie die samenkomt om te vechten voor de waarheid in een wereld die niet veilig is. Volgens de schrijver zullen de producers heel veel informatie halen uit de boeken. Ze blijven dus trouw aan het bronmateriaal. Dit zal betekenen dat de serie, net zoals de boeken en de games, vooral draait om de hoofdpersoon Geralt of Rivia. In de boeken en de games is Geralt of Rivia een monsterdoder die over bovennatuurlijke krachten beschikt.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan