Beeld en geluid vind je bij bol.com

Netflix deelt trailer, poster en releasedatum voor Stranger Things 2

Geplaatst op door 0
Netflix deelt trailer, poster en releasedatum voor Stranger Things 2

In oktober komt het tweede seizoen van Stranger Things naar Netflix! De streamingdienst heeft een trailer, poster en andere informatie gedeeld.

Stranger Things seizoen twee komt naar Netflix

Vorig jaar wist Stranger Things iedereen omver te blazen. De serie kwam vanuit het niks, maar wist nostalgie en horror op zo’n aantrekkelijke manier te combineren dat de show uitgroeide tot een waar internetfenomeen. Fans hielden er allerlei theorieën op na en kunnen niet wachten op het tweede seizoen. We hebben een tijdje terug al een trailer gezien, maar verder blijft het vooral een kwestie van geduld hebben. Hoe gaat het verhaal verder? Netflix geeft ons nu een voorproefje in de vorm van een nieuwe teaser: ‘1984 Only Gets Stranger’. Onze jonge helden rijden op een fiets naar een angstaanjagende storm met een gigantisch monster. Een monster dat we meer te zien gaan krijgen, zo kregen we te horen tijdens een interview.


Ook is er een nieuwe poster, die je hieronder kunt zien. We zien Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) en Will (Noah Schnapp). Het monster lijkt regelrecht uit het werk van Lovecraft te komen. Daar blijft het echter niet bij. De streamingdienst heeft ook bekend gemaakt dat het tweede seizoen een paar dagen voor Halloween online zal komen. Dan hebben we het over 27 oktober. Daarnaast geeft Netflix de volgende tijdlijn:


1953, datum onbekend – MKUltra komt naar Hawkins en begint met experimenteren

1979 – Politiechef Jim Hopper keert terug naar Hawkins

1983, November 6 – Will Byers verdwijnt

1983, November 8 –  Barbara Holland verdwijnt

2016, July 15 – Deel 1

2017, October 27 – Deel 2


De kans is groot dat we zeer binnenkort een volledige trailer te zien krijgen voor het tweede seizoen van Stranger Things. Er is namelijk een uitgebreide panel tijdens San Diego Comic-Con, dus daar zullen fans vast verrast worden met nieuw beeldmateriaal. 


Het is 1984 en de inwoners van Hawkins, Indiana zijn nog steeds niet helemaal zichzelf na de horror van de demagorgon en de geheimen van Hawkins Lab. Will Byers is gered uit de Upside Down, maar een grotere, sinistere entiteit bedreigt nog steeds de overlevenden.


De cast van Stranger Things seizoen twee bestaat uit Winona Ryder, David Harbour, Millie Brown, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton en Matthew Modine. Ook zijn er nieuwe namen aan de cast toegevoegd, waaronder Sadie Sink (Unbreakable Kimmy Schmidt), Dacre Montgomery (Power Rangers), Brett Gelman (Blunt Talk, The Other Guys), nieuwkomer Linnea Berthelsen, en 80s iconen Sean Astin (The Goonies) en Paul Reiser (Aliens). Al met al ziet het er naar uit dat het weer een tof seizoen wordt. 


Het zal moeilijk worden om het eerste seizoen te overtreffen, maar wij hebben er alle vertrouwen in. De Duffer broers hebben er namelijk expres voor gekozen om het tweede seizoen opnieuw vrij bescheiden uit te pakken. Net zoals het eerste seizoen. Zo kan de kwaliteit bewaakt worden, terwijl er wel grotere regisseurs worden aangetrokken. Meer kwaliteit, maar geen onnodige Hollywood-sensatie. Dat is namelijk de valkuil die veel series niet slagen om te vermijden. Grote Hollywood studio’s willen er dan toch net wat meer uitknijpen, waardoor juist het tegenovergestelde effect wordt bereikt.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan