Laatste aflevering Elementary seizoen 1

Geplaatst op door 0

Laatste aflevering Elementary seizoen 1

Gisteren werd op SBS 6 de laatste aflevering van de hitserie Elementary uitgezonden. Fans van de Sherlock Holmes-serie kijken al maanden uit naar het moment waarop de detective eindelijk de waarheid spreekt tegen Joan Watson. In de laatste aflevering van het seizoen is dan eindelijk zo ver.

Relatie tussen Holmes en Watson

Anders dan in het origineel is de relatie tussen Holmes (gespeeld door Jonny Lee Miler) en Watson (gespeeld door Lucy Liu) er niet één tussen gelijkwaardigen/vrienden, maar een relatie als die tussen moeder en zoon. Joan was aanvankelijk door de vader van Holmes ingehuurd om hem in de gaten te houden, maar in deze laatste aflevering vraagt Holmes of Watson zijn rechterhand wil worden.

Elementary seizoen 2

CBS heeft recent aangekondigd dat er een vervolg komt op het eerste seizoen van Elementary. Vooral SBS 6 zal hier tevreden mee zijn, want het programma scoort op de dinsdagavond gemiddeld kwart miljoen kijkers. De serie Elementary gaat over een moderne Sherlock Holmes en vormt samen met The Following het kijkcijferkoppel van de dinsdagavond op SBS 6. Ook van die serie zal een tweede seizoen verschijnen.
Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan