Hostages nieuw op NET 5

Geplaatst op door 0

Hostages nieuw op NET 5

Vanaf 1 januari zal de nieuwe tv serie Hostages te zien zijn op NET 5, te beginnen met een mini marathon van drie afleveringen. Hostages is een nieuwe serie van CBS en draait om een complot om de President van Amerika te vermoorden, waarin een vrouw centraal staat.

Synopsis

Hostages is, net als de gelijksoortige serie Homeland, gebaseerd op een Israëlische tv serie. De vrouwelijke topchirurge Ellen Sanders (gespeeld door Toni Collette) heeft de opdracht gekregen om een operatie uit te voeren op de Amerikaanse President. Maar een groep terroristen gooit roet in het eten en gijzelt haar gezin, om haar gezin te bevrijden moet ze de President laten overlijden tijdens deze operatie. Dit laat ze echter niet zomaar gebeuren en met de hulp van de, misschien wel corrupte, FBI-agent Duncan Carlisle (gespeeld door Dylan McDermott) probeert ze het leven van de President en haar gezin te redden.

Series over terrorisme

De kijkers in de Verenigde Staten zijn dol op tv series over terrorisme. Homeland scoort al enkele jaren goed op de Amerikaanse televisie en ook de nieuwe serie The Blacklist scoort goed. Overigens zal binnenkort het derde seizoen van Homeland worden uitgezonden door BNN op Nederland, het is nog niet bekend of en wanneer The Blacklist bij ons zal worden uitgezonden.

Hoofdrollen

Zoals eerder vermeld zijn de hoofdrollen Hostages voor Toni Colette en Dylan McDermott. De Australische Colette kennen we van de films The Sixth Sense en Muriel's Wedding. McDermott speelde ook in de horrorserie American Horrorstory. Ondanks dat Hostages een echte mannenserie met veel actie lijkt, is het ook een leuke serie voor vrouwen. De vrouwelijke hoofdpersoon neemt langzaam het heft in eigen handen en groeit uit tot een begeerlijk personage.

NET 5

Het eerste seizoen van Hostages telt 15 afleveringen en wordt op dit moment nog uitgezonden in de VS. Op 1 januari zal er een mini marathon van drie afleveringen worden uitgezonden op NET 5, vanaf dan zal er wekelijks op zaterdag een nieuwe aflevering verschijnen. Trailer van Hostages seizoen 1
Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan