Beeld en geluid vind je bij bol.com

Het tweede seizoen van Stranger Things: de afleveringen

Geplaatst op door 0
Het tweede seizoen van Stranger Things: de afleveringen

Dat de Netflix serie Stranger Thing populair is wisten we al, niet zo heel gek dus dat er een tweede seizoen werd aangekondigd. Wat wel wat verbazing wekte was de aankondiging van de negen cryptische titels. Naar nu blijkt was die lijst niet helemaal correct en in de tussentijd zijn er een aantal wijzigingen in de volgorde van de afleveringen die we je liever niet willen onthouden.

1. Madmax
2. Trick or Treat
3. The Pollywog
4. Will the Wise
5. Dig Dug
6. The Spy
7. Chapter 7
8. Chapter 8
9. Chapter 9

Geen spoilers

De onlangs uitgebrachte teaser gaf, ongewild of juist niet, al wat titels prijs. In totaal is nu van 6 afleveringen bekend welke titel ze hebben gekregen. dat de overige afleveringen geheim worden gehouden heeft een logische reden: men is bang voor een mogelijk steekhoudende analyse van de titels waardoor de verhaallijn wellicht al duidelijk wordt nog voor de serie is uitgezonden. Matt Duffer zei het het doeltreffend:

Sommigen veranderen. Sommigen plaatsten we ook niet, omdat mensen op het internet zo slim zijn! Je hebt het gezien met Westworld - iedereen vogelde het uit. Ik heb video’s gezien waarin de titels geanalyseerd worden en een deel klopt ook gewoon

In de planning: seizoen 3 & 4

Er was echter nog goed nieuws te melden wat betreft Stranger Things: de makers hebben de intentie al duidelijk gemaakt met de aankondiging van een mogelijk vervolg in de vorm van een derde reeks afleveringen van de Netflix Original serie. Dit kon in ieder geval worden opgetekend uit de mond van The Duffer Brothers in een interview met Vulture. Er wordt momenteel gedacht aan een vierde seizoen voor de succesvolle serie en daarna is het wat Ross en Matt Duffer betreft einde oefening. Voorlopig kunnen we dus nog even vooruit.Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan