Genius: trailer voor serie over Einstein van Ron Howard

Geplaatst op door 0
Genius: trailer voor serie over Einstein van Ron Howard

Komende April komt Genius naar National Geographic, een serie met een indrukwekkende cast waarvan het eerste seizoen over het leven van Albert Einstein gaat.

Genius: het leven van Albert Einstein

De eerste trailer voor Ron Howard's biografische serie over Albert Einstein is eindelijk vrijgegeven! In de serie genaamd Genius speelt de bekende acteur Geoffrey Rush de legendarische Nobelprijs-winnende natuurkundige. Als er iemand Albert Einstein kan spelen, dan is Geoffrey Rush het wel. Uit de bovenstaande afbeelding en natuurlijk uit de onderstaande trailer wordt dat meteen duidelijk. De bloemlezing van Einstein's leven volgt de hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. We zien dus zowel hoe hij zijn doctoraat maar niet haalt, maar ook hoe hij met zijn baanbrekende theorien op de proppen kwam.

De serie is gebaseerd op Walter Isaacson's veelgeprezen boek over de Nobelprijs-winnaar, genaamd Einstein: His Life and Universe. De cast is in ieder geval indrukwekkend. Johnny Flynn (Lovesick) speelt een jonge Einstein. Emily Watson (The Theory of Everything) speelt zijn tweede vrouw, Elsa. Seth Gabel (Fringe) speelt de beste vriend van Albert Einstein, Michele Besso. Om het af te maken speelt Vincent Kartheiser ook in Genius mee, die je natuurlijk kent van Mad Men. De bekende regisseur Ron Howard regisseert de eerste aflevering van de serie, en heeft de rest van de serie samen met Brian Gazer geregisseerd. Ron Howard maakte eerder al de indrukwekkende film A Beautiful Mind, over het leven van de wiskundige John Forbes Nash. Het eerste seizoen van Genius zal komende april in premiere gaan op National Geographic. Het interessante aan de serie is dat er dus nog meer seizoenen komen, die elk een andere innovator volgen.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan