Game of Thrones seizoen 3 meest gedownload

Geplaatst op door 0

Game of Thrones seizoen 3 meest gedownload

Gisteren was de eerste aflevering van Game of Thrones seizoen 3 in Nederland te zien, een dag later dan in Amerika. De tv serie Game of Thrones is op dit moment de meest illegaal gedownloade serie en HBO voelt zich vereerd.

Illegale downloads

“Ik zou het eigenlijk niet moeten zeggen maar het is een soort compliment.” Vertelde Michael Lombardo, programmadirecteur van HBO, aan Entertainment Weekly. Naar schatting wordt elke aflevering maarliefst 4,3 miljoen gedownload. De aflevering van gisteren is binnen 24 uur dan ook ruim één miljoen keer gedownload. Lombardo ziet het illegaal downloaden van de HBO serie niet als een grote belemmering. "De grote hoeveelheid downloads van Game of Thrones maken duidelijk hoe populair de tv serie wel niet, tv stations in het buitenland raken dan eerder geneigd om de serie uit te zenden." Wel heeft hij een tip voor de downloaders: "Door de slechte kwaliteit van sommige illegale versies, verliest de tv serie ook aan kwaliteit."

Record voor HBO

Ondanks alle illegale downloads worden de dvd's van Game of Thrones ontzettend goed verkocht. De dvd van Game of Thrones seizoen 2 werd op de eerste dag van verkoop al 241.000 verkocht, een persoonlijk record voor HBO. De serie is dan ook de meest lucratieve tv serie die HBO op dit moment heeft. Niet alleen in de winkels wordt de tv serie goed verkocht, ook buitenlandse tv stations willen de serie graag aankopen.

Game of Thrones Gemist?

Vanaf vanochtend is de eerste aflevering van Game of Thrones seizoen 3 ook te bekijken op HBO GO, in de loop van de dag verschijnt hij op HBO On Demand en vanavond om 20:30 uur zal hij te zien zijn op HBO HD. Geen digitale televisie, kijk dan eens naar ons artikel over gratis online tv series kijken. Preview van Game of Thrones seizoen 3, aflevering 2.
Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan