Eerste volledige trailer voor Marvel's X-Men serie The Gifted

Geplaatst op door 0
Eerste volledige trailer voor Marvel's X-Men serie The Gifted

De eerste trailer voor Fox en Marvel's The Gifted is online verschenen! Check nu hoe de nieuwe serie over de X-Men er uit gaat zien.

Fox en Marvel's The Gifted

We schreven de afgelopen dagen bijna alleen maar over Fox, want het Amerikaanse merk bleef maar nieuwe seizoenen en trailers aankondigen. Dat geldt ook voor vandaag, want de eerste volledige trailer voor de aankomende X-Men serie The Gifted is vrijgegeven! We waren eerst relatief sceptisch toen het project werd aangekondigd, maar deze paar minuten hebben ons weten te overtuigen.

De actiemomenten zien er verrassend goed uit voor een serie en de manier waarop het verhaal verteld wordt ziet er volwassener uit dan we gewend zijn van de X-Men films. Alleen dat al is zeer verfrissend. De serie werd aanvankelijk aangekondigd als een actie-avontuur voor de hele familie, wat nou niet echt bemoedigend was voor de diehard fans.

Fox is echter niet bang om de hele familie flink te laten schrikken, dus is geruststellend. Marvel’s The Gifted vertelt het verhaal van een koppel wiens ordinaire levens op zijn kop worden gezet nadat ze ontdekken dat hun kinderen superkrachten hebben. Wat doe je als je kinderen mutanten zijn en de overheid op mutanten jaagt? Precies, je vlucht. Al snel ontdekken ze een ondergronds netwerk van mutanten die moeten vechten om te overleven.

The Gifted is ontwikkeld door Matt Nix, die je wellicht kent van Burn Notice. Hij heeft ook de pilotaflevering geschreven, die geregisseerd wordt door Bryan Singer. Dat is de regisseur die ook verantwoordelijk was voor de X-Men films. Afhankelijk van wat je van die films vindt kan dat enorm goed of juist belabberd nieuws zijn. Wij vonden zijn films prima, maar hadden liever een nieuw gezicht gezien. Niet alleen voor de afwisseling, maar ook voor de serie. Ach, het gaat voorlopig enkel om de pilotaflevering.

Ze produceren samen de serie in samenwerking met de bekende X-Men producenten Laura Shuler Donner en Simon Kinberg. Ook Marvel TV hoofd Jeph Loeb is betrokken bij het project. De cast bestaat onder andere uit Blair Redford, Stephen Moyer, Amy Acker, Jamie Chung, Sean Teale, Natalie Alyn Lind, Emma Dumont, Percy Hynes White en Coby Bell.

The Gifted gaat in de herfst van start! Hopelijk weet deze serie zijn plekje te veroveren tussen al het superhelden-geweld op tv. Alleen al CW heeft binnenkort vijf superhelden series, en Marvel knalt ook lekker door op Netflix. Weet The Gifted ook zijn eigen publiek te verzamelen, of blijft het bij een enkel seizoen? Door de naamsbekendheid van de X-Men zal dat wel meevallen, al ligt dat natuurlijk ook aan de marketing van de comicgigant.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan