Teaser voor bizarre Netflix serie Santa Clarita Diet

Geplaatst op door 0
Teaser voor bizarre Netflix serie Santa Clarita Diet

De eerste teaser voor de bijzondere Netflix-serie Santa Clarita Diet is vrijgegeven. Kan een zombie-makelaar huizen blijven verkopen?

Santa Clarita Diet

Netflix introduceerde vorige week een briljante plottwist voor een serie die nog niet eens is uitgekomen. Iedereen verwachtte dat het eerste project van Drew Barrymore sinds vier jaar een schattige romantische comedy zou zijn. Zo werd de Netflix-serie Santa Clarita Diet aanvankelijk ook aangekondigd. Drew Barry More en Timothy Olyphant (Justified) zouden een makelaarskoppel spelen. Dat is nog steeds het geval, maar met een bizarre twist. Vorige week gaf Netflix namelijk de eerste foto van de serie vrij, waaruit bleek dat Drew Barrymore een zombie speelt! Haar personage, Sheila Hammond, sterft in de serie en wordt vervolgens als een zombie wakker. Het is gelukkig een langzame transformatie, dus voorlopig kan het koppel de behoeftes van Sheila in toom houden.

Teaser

Maar hoe lang kan de kannibaal zich inhouden? Vandaag is de eerste teaser voor de serie uitgekomen, die je hieronder kunt bewonderen. Normaliter beginnen we spontaan te zuchten als we nieuws voorbij zien komen over de zoveelste film of serie die van de vervolgen zombie-hype probeert te profiteren. In het geval van Santa Clarita Diet is dat echter niet het geval. De serie gebruikt het namelijk op een originele manier als een twist. Joel (Timothy Olyphant, Justified) en Sheila (Drew Barrymore, Blended) zijn een makelaarskoppel die samen in Santa Clarita, een buitenwijk van Los Angeles, wonen, met hun tienerdochter Abby (Liv Hewson). Opeens verandert hun vreedzame leventje op een drastische manier wanneer Sheila transformeert. Hun leven wordt een kwestie van vernietiging en de dood.. maar op een goede manier! De serie blijft dus lekker vrolijk, wat Santa Clarita Diet er op een morbide manier des te interessanter op maakt. 

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan