Binnenkort op NPO1, dramaserie Klem!

Geplaatst op door 0
Binnenkort op NPO1, dramaserie Klem!

Vanaf donderdag 19 januari is Nederland een nieuwe dramaserie rijker van de makers van onder andere Overspel en Vuurzee: Klem. De serie wordt uitgezonden om 20:30 door de Vara op NPO1.

De serie gaat over een keurige belastingadviseur uit Amsterdam Zuid (Barry Atsma) en zijn dochtertje. Zij heeft op school een beste vriendinnetje. Dat is allemaal leuk en aardig, maar er zit inderdaad een maar achter.. De vader van het beste vriendinnetje (Jacob Derwig) is een gevaarlijke crimineel.

Omdat de meisjes zo vaak met elkaar omgaan worden ook de levens van hun vaders steeds meer met elkaar verweven. Op het moment dat de brave huisvader zijn dochtertje ophaalt bij het dochtertje van de crimineel, opent iemand plots het vuur op het huis en redt de brave huisvader perongeluk het leven van de crimineel. Hierdoor beschouwt de crimineel hem als zijn beste vriend. En dat is nu precies niet wat een hoge functionaris van De Belastingdienst nodig heeft.

De vrouw van de belastingadviseur wordt gespeeld door Jamie Grant en de vrouw van de crimineel door Georgina Verbaan.Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan