Beste nieuwe tv series in 2013 (najaar)

Geplaatst op door 0

Beste nieuwe series in 2013 (najaar)

De grote televisiestations in Amerika hebben hun planning voor het najaar van 2013 bekendgemaakt. Er zijn veel nieuwe tv series bijgekomen en daarnaast zijn er ook veel tv series die een nieuw seizoen krijgen. Hieronder een overzicht van de beste nieuwe tv series in het najaar van 2013:

Agents of S.H.I.E.L.D.

Deze nieuwe tv serie “Agents of S.H.I.E.L.D.”, volgt de geheime organisatie S.H.I.E.L.D. die we eerder in de films van Marvel tegenkwamen en zal een spin-off zijn van de kaskraker The Avengers. De pilot is geregisseerd door Josh Whedon, de regisseur van de bioscoopfilm The Avengers, en de verwachtingen van de fans en recensenten zijn dan ook hooggespannen.

The Blacklist

The Blacklist draait grotendeels om de twee hoofdpersonen, Raymond "Red" Reddington (gespeeld door James Spader) en Elizabeth Keen (gespeeld door Megan Boone). Deze twee personen hebben een relatie met elkaar die veel lijkt op de relatie tussen Hannibal Lector en Clarice Starling. Raymond is de meeste gezochte man van de wereld die zichzelf plotseling aangeeft bij de FBI om zodoende te helpen met het opsporen van de grootste criminelen ter aarde en Elizabeth, een kersverse FBI agent, wordt persoonlijk door Raymond uitgekozen om hem hierin te assisteren.

Lucky 7

Lucky 7 is de zoveelste Amerikaanse remake van een Britse tv serie, dit maal van The Syndicate. Het verhaal volgt zeven medewerkers van een tankstation die hun leven zien veranderen in één grote loterij, behalve voor de ene medewerker die besloot om niet mee te doen aan deze loterij. De stijl van deze nieuwe dramaserie kan worden vergeleken met het onlangs gecancelde 'Shameless' en met onder andere de medewerking van Steven Spielberg, als uitvoerend producent, zijn de verwachtingen van ons groot.

The Michael J. Fox Show

Hij is terug! Meer dan twaalf jaar nadat hij zijn rol in 'Spin City' opgaf vanwege zijn Parkinson klachten, komt Micheal J. Fox eindelijk weer terug op de televisie met een eigen sitcom. Deze nieuwe tv serie volgt het leven van Michael Henry, een gepensioneerde nieuwslezer die na een gedwongen pensioen vanwege Parkinson weer terug komt op de televisie. De cast bestaat verder uit onder andere Betsy Brandt (bekend van 'Breaking Bad') en Wendell Pierce (bekend van 'The Wire').
Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan