Trailer voor vijfde en laatste seizoen van Bates Motel

Geplaatst op door 0
Trailer voor vijfde en laatste seizoen van Bates Motel

Vandaag is de eerste trailer uitgekomen voor Bates Motel seizoen vijf, het laatste seizoen van de prequel van Alfred Hitchcock's klassieker Psycho. De eerste drie seizoenen zijn al op Netflix te bewonderen.

Bates Motel seizoen vijf

Binnenkort gaat het vijfde en daarmee laatste seizoen van Bates Motel van start, een serie die wat ons betreft in Nederland veel te weinig aandacht krijgt. De eerste volledige trailer is vandaag uitgekomen. Het laat precies zien wat fans kunnen verwachten, zonder alles al te spoilen. Oftewel: zoals het een trailer betaamt. Uit de bijbehorende synopsis blijkt bovendien dat het vijfde seizoen zich twee jaar na het vierde seizoen afspeelt. Dat maakt het er des te interessanter op, want Norman Bates is dus nog krankzinniger geworden.

Seizoen vijf van Bates Motel sluit de moderne prequel op Alfred Hitchcock's Psycho af. De afgelopen vijf jaar hebben fans kunnen zien hoe de bizarre psyche van Norman Bates in elkaar zit. Ze keken toe hoe het cirkeltje van zijn gevaarlijke transformatie helemaal rond was toen hij op zijn methodische manier zijn geliefde moeder vermoordde, Norma. Bates Motel seizoen vijf gaat dus twee jaar later verder. Norman, gespeeld door Freddie Highmore), is nu een volwassen man. Hij leidt als het ware twee levens. Naar buiten toe is hij een gelukkige man die deel uitmaakt van de vredige White Pine Bay community. Thuis worstelt hij met zijn steeds meer voorkomende gewelddadige blackouts, nu 'Mother' (Vera Farmiga) zijn gedachten compleet probeert over te nemen.

Ondertussen zijn Dylan Massett (Max Thierot) en Emma Decody (Olivia Cooke) zeer gelukkig sinds ze White Pine Bay hebben verlaten. Ze zijn zich dan ook nog niet bewust van de dood van Norma en de steeds hevigere psychoses van Norman. Helaas komt daar snel een einde aan, want ze zullen weer oog in oog staan met de krankzinnigheid van Norman. De wraakgierige Alex Romero (Nestor Carbonell) is ondertussen vanuit zijn cel aan het beramen hoe hij zijn stiefzoon kan vernietigen, om eindelijk zijn ware liefde te wreken, Norma Bates.

Daar blijft het echter niet bij, want er zitten ook nieuwe gezichten in het vijfde en laatste seizoen van Bates Motel. Nieuwe personages zullen Norman's leven verder compliceren en zijn donkere geheimen onthullen. Kijkers zullen eindelijk kennis maken met het iconische personage Marion Crane, die in de serie wordt gespeeld door Rihanna. Daarnaast is er een nieuw koppel komen wonen: Madeleine Loomis, gespeeld door Isabelle Mcnally (House of Cards) en haar man Sam loomis, gespeeld door Austin Nichols (The Walking Dead). Ook is er een nieuwe sheriff genaamd Dana Greene, gespeeld door Brooke Smith (Grey's Anatomy. Dat alles zorgt ervoor dat Norman's geheime leven misschien eindelijk zal worden ontdekt door de buitenwereld.

Als dat niet spannend klinkt, dan weten wij het ook niet meer! De eerste aflevering van Bates Motel seizoen vijf gaat op 20 februari in première. Je kunt de eerste drie seizoenen op Netflix kijken, voor het geval je nog aan de serie moet beginnen. Een aanrader!

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan