6 Nieuwe trailers die je moet zien: Top of the Lake en meer!

Geplaatst op door 0
6 Nieuwe trailers die je moet zien: Top of the Lake en meer!

We hebben weer een vers lijstje met de beste trailers van de afgelopen week voor je! Welke series of films ga jij absoluut checken wanneer ze uitkomen?

Blade Runner 2049

Denis Villeneuve blijft verbazen. Prisoners, Incendiaries, Sicario en vorig jaar Arrival: de Canadese regisseur blijft pareltjes afleveren. Met Arrival bewees hij dat science-fiction ook zijn ding is, maar kan hij ook een waardig vervolg maken voor een van de meest geprezen science-fiction films van de afgelopen decennia? Deze eerste trailer voor Blade Runner 2049 maakt duidelijk dat het antwoord hoogstwaarschijnlijk een dikke vette ja gaat worden. Die visuals, die cast, die muziek! Blade Runner 2049 komt uit op 6 oktober.

Wonder Woman

We weten nog ontzettend goed hoe Wonder Woman ver weg was, maar over minder dan een maand is het dan eindelijk zo ver. DC heeft een laatste trailer uitgebracht. De muziek is wellicht iets te cheesy, maar we krijgen wel voor het eerst wat uitgebreider de grote schurk van de film te zien. Bovendien valt het op hoe ontzettend goed de gevechten eruit zien. Lekker over-the-top, maar wel met smaak. Kan DC de vieze nasmaak van Suicide Squad en Batman v Superman: Dawn of Justice wegwassen? We gaan het begin juni ontdekken.

Twin Peaks

Showtime heeft een briljante strategie voor de trailers van Twin Peaks: zo min mogelijk laten zien. In plaats daarvan hebben we de meest bizarre trailers voorbij zien komen, waardoor we eigenlijk bijna niks weten over de revival. Precies zoals het hoort, want bij een serie als Twin Peaks wil je verrast worden. Althans, nu, een week voor de eerste aflevering wordt uitgezonden, krijgen we in een nieuwe trailer in ieder geval een aantal personages en locaties te zien. Het is beter dan niks! Op naar komende zondag.

War Machine

Netflix is aan het scoren met zijn originele series, maar qua films bleef het tot nu toe meestal beperkt tot kleine indie-producties. Niks mis mee, maar dat doet War Machine wel opvallen. De productie van Brad Pitt, waarin hij zelf de hoofdrol speelt, gaat over het Amerikaanse leger. Een satirisch tintje maakt War Machine uniek, maar kan de film ook indruk maken? We gaan het op 26 mei ontdekken. Vanaf dan is de film in zijn geheel op Netflix te zien.

The Limehouse Golem

Het is ontzettend moeilijk om als een murder mystery op te vallen. Het lijkt soms alsof er dagelijks nieuwe Victoriaanse mysteries uitkomen. Soms zitten er pareltjes tussen, maar meestal lijkt het allemaal net iets teveel op elkaar. The Limehouse Golem kan de clichés niet vermijden, maar weet in deze trailer op de een of andere manier toch te boeien. Zelden zag het Victoriaanse Londen er zo kleurrijk en energiek uit. The Limehouse Golem komt begin september uit.

Top of the Lake: China Girl

Wauw, fans hebben even geduld moeten hebben, maar na vier jaar brengt BBC Top of the Lake terug voor een tweede seizoen. Elisabeth Moss speelt een detective die moordzaken oplost. Ook Nicole Kidman en Gwendoline Christie spelen grote rollen. Een indrukwekkende cast dus. De BBC weet vaak kwaliteit af te leveren, en dat komt ook in deze trailer naar voren. Geen eindeloos opgerekte seizoenen, maar geconcentreerde kwaliteit en uitstekende verhalen. Het is nog niet bekend wanneer Top of the Lake: China Girl van start gaat.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan