Beeld en geluid vind je bij bol.com

6 nieuwe trailers die je moet zien: Dolores en meer!

Geplaatst op door 0
6 nieuwe trailers die je moet zien: Dolores en meer!

Het is alweer maandag, wat betekent dat we weer een verse lijst met onmisbare nieuwe trailers voor je klaar hebben staan. Welke films en series ga jij checken?

IT

Afgelopen week kwam er een nieuwe trailer uit voor IT. Warner Bros. weet de boodschap goed over te brengen: IT wordt ontzettend eng. Waar de vorige trailer een beetje deed denken aan de nostalgische sfeer van Stranger Things, komt in deze trailer het horror-genre naar voren. Clowns, clowns en nog eens clowns. Je moet er maar van houden! Stephen King’s verhaal komt op 8 september opnieuw tot leven. Durf jij het aan?

Suburbicon

Suburbicon is de nieuwe film van George Clooney. Hij regisseerde deze donkere komedie over gangsters die een rommeltje maken van een idyllische Amerikaanse buurt in de jaren vijftig. De film is geschreven door niemand minder dan de Coen broers, dus dat belooft veel goeds. We hadden liever hen in de regisseursrol gezien, maar wie weet kan Clooney ons verrassen. De cast is in ieder geval zeer sterk: onder andere Matt Damon, Julianne Moore en Oscar Isaac komen voorbij. Suburbicon komt eind oktober naar de bioscoop. Tof, maar wat een vreemde muziekkeuze!

Alias Grace

Margaret Atwood’s The Handmaid’s Tale is relevanter dan ooit, ook al is het boek al enkele decennia oud. De nieuwe adaptatie is ijzersterk. Nu gaat ook Netflix aan de slag met een boek van de beroemde schrijfster. Alias Grace gaat over de levens van twee bedienden in de jaren veertig van de 19e eeuw in Canada. Het zijn niet zomaar twee bediendes: ze hebben hun werkgever vermoord. Daardoor krijgt het verhaal een horror-tintje die je niet gewend bent van haar werk, een aspect waar Netflix maar al te graag opspringt, zo blijkt uit deze trailer. Ook tof: het wordt een mini-serie, dus we krijgen geen eeuwig opgerekt verhaal. Alias Grace komt op 3 november naar de streamingdienst.

Message from the King

Netflix is flink aan het scoren met zijn eigen films. Dit keer staat Message from the King in de schijnwerpers, een thriller met de veelbelovende Chadwick Boseman in de hoofdrol. Vooral de actie valt op. In plaats van constant geweergeweld gaat het in deze trailer vooral rommelige vuistgevechten en strategisch geplaatste explosies. We hebben nog geen idee hoe tof dit gaat worden, maar zeker na het kijken van deze trailer zijn we zeer benieuwd. Message from the King komt op 4 augustus naar Netflix.

Dolores

PBS komt binnenkort met een documentaire over het werk en leven van Dolores Huerta, een burgerrechtenactiviste die vocht voor de rechten van arbeiders en boeren. De documentaire presenteert intrigerende en kleurrijke archiefbeelden. Een flink aantal voorname politici komen ook aan het woord, evenals Hillary Clinton. Om het nog interessanter te maken: Colores wordt geproduceerd door Carlos Santana.

Marjorie Prime

John Hamm speelt in Marjorie Prime een interactief hologram van de overleden man van een weduwe. Deze trailer intrigeert, maar doet wel een beetje denken aan een deprimerende versie van Her. Hoe ver moeten we gaan met technologie? Dit verhaal doet denken aan een aflevering van Black Mirror, maar dat mag de pret niet drukken. Marjorie Prime komt uit op 18 augustus.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan