Beeld en geluid vind je bij bol.com

6 nieuwe trailers die je moet zien: Bright en meer!

Geplaatst op door 0
6 nieuwe trailers die je moet zien: Bright en meer!

Het is zondag, wat betekent dat we weer de beste trailers van afgelopen tijd voor je op een rijtje hebben gezet!

Blade Runner 2049

Moderne sequels van klassiekers van enkele decennia terug zijn bijna altijd belabberd. Hollywood studio’s proberen een slaatje uit nostalgie te slaan, maar missen daarbij totaal de essentie van het origineel. Zonde, maar het lijkt er gelukkig op dat Blade Runner 2049 een uitzondering op die regel gaat zijn. Want wat zien de trailers er tot nu toe fantastisch uit! Na Arrival, Prisoners en Sicario hebben we het volste vertrouwen in Denis Villeneuve. Die cinematografie! Schitterend. Is het al 6 oktober?

The Disaster Artist

Komt deze scène je bekend voor? Zo niet, ga dan onmiddellijk The Room kijken, een bizarre cultfilm. De film is een goed voorbeeld van ‘zo slecht, dat het goed is.’ Het verhaal achter de film is echter nog bizarder. De maker en financierder kan amper acteren, kwam vanuit het niks en wil niks kwijt over zijn verleden. Fascinerend, zo blijkt uit het boek The Disaster Artist. Nu is er een film over de productie van The Room gemaakt. James Franco heeft The Disaster Artist geregisseerd en speelt ook de hoofdrol. Dave Franco en Seth Rogen zijn ook van de partij. Op naar 1 december!

Jigsaw

Na zeven films heeft de Saw-franchise een pauze van zeven jaar genomen. Zeven jaar geen films! Ons was het niet opgevallen, maar dat mag de pret niet drukken. Er is nu een nieuw deel, Jigsaw. Ach, je moet er van houden, maar toch lijkt de film iets nieuws te doen. Het is minder horror, en meer humor en avontuur. Ja, het blijven misselijkmakende producties, maar daardoor is de franchise ook zo groot geworden. Jigsaw komt eind oktober naar de bioscoop. Is het anno 2017 nog steeds zo makkelijk om je publiek te shockeren?

Bright

Bright is een van de grootste producties van Netflix. De streamingdienst heeft meer dan negentig miljoen dollar in de film gestopt. Het is een bizarre buddy cop film waarin een van de agenten een orc is. En oh ja, half Los Angeles bestaat uit vreemde wezens. Will Smith is ook een agent, en loopt met een zwaard rond. Deze nieuwe trailer begint meteen met een schurende grap. Zo mogen we het horen. Bright staat vanaf 22 december op Netflix.

A Wrinkle in Time

Eindelijk krijgen we een voorproefje op Ava DuVernay’s A Wrinkle in Time. We zijn zeer benieuwd naar het eindproduct. Dit is namelijk een fantasy-film die niet weer hetzelfde doet, maar met een verfrissend kleurenpalet een eigen verhaal vertelt. Tja, wat wil je ook met zulk sterk bronmateriaal. Deze eerste volledige trailer weet de film in ieder geval goed te verkopen. Helaas moeten we nog tot maart volgend jaar wachten...

Atypical

Netflix komt met een nieuwe sitcom over een tienerjongetje met autisme, en zijn familie die hem probeert te helpen. Het is tof dat Netflix ook dit soort onderwerpen durft aan te sluiten, zeker met alle dertien-in-een-dozijn producties die Hollywood op tv slingert als het om sitcoms gaat. Het blijft even afwachten hoe dit gaat uitpakken, maar de eerste beelden zijn in ieder geval veelbelovend. Het eerste seizoen van Atypical komt op 11 augustus naar de streamingdienst.

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan