Beeld en geluid vind je bij bol.com

5 nieuwe trailers die je moet zien: Darkest Hour en meer!

Geplaatst op door 0
5 nieuwe trailers die je moet zien: Darkest Hour en meer!

Het is alweer zondag, wat betekent dat we de beste trailers van afgelopen week voor je op een rijtje zetten. Welke films of series ga jij sowieso checken?

Star Wars: The Last Jedi

Hier konden we deze week niet om heen: tijdens het grootste Disney23 evenement kreeg Star Wars: The Last Jedi een hoop aandacht. Fans hoopten op een trailer, maar werden teleurgesteld. Dat neemt echter niet weg dat we positief verrast werden. Wat we namelijk wel te zien kregen, was een fascinerende behind-the-scenes video. Misschien is dit nog wel beter dan een trailer. We krijgen interessante beelden te zien, terwijl de echte spanningen en onthullingen tot de daadwerkelijke film bewaard worden. Er is overigens ook een trailer getoond voor The Avengers: Infinity War, maar die is helaas nog niet op het internet verschenen. Star Wars: The Last Jedi komt eind dit jaar uit.

The Tick

Amazon brengt The Tick terug, een satirische cultklassieker over de gelijknamige superheld. Er zit een andere acteur in het pak, maar de bedenker van de originele show uit 2001 is wel betrokken. Sterker nog, in tegenstelling tot het origineel heeft hij dit keer elke aflevering geschreven. Gaat dat genoeg zijn om fans te overtuigen? De eerste beelden weten nog niet echt te overtuigen. Aan de andere kant: dit is echt voor liefhebbers van de originele serie. The Tick gaat op 25 augustus van start op de streamingdienst van Amazon.

The Dark Tower

Er zijn op elk gegeven moment talloze adaptaties van het werk van Stephen King in ontwikkeling. Onlangs ging The Mist van start op Spike, en binnenkort komen The Dark Tower en IT naar de bioscopen. Wat wil je ook met zo’n populair oeuvre! Deze nieuwe trailer voor The Dark Tower valt op. Waar is de verhaallijn met het jongetje uit New York? Dat betekent niet meteen dat Sony de hele film heeft gewijzigd, maar de focus ligt op andere onderdelen. We zijn zeer benieuwd, want dit is een ontzettend lastig verhaal om te adapteren. Op naar 4 augustus!

The Incredible Jessica James

Jessica Williams speelt in deze nieuwe comedy van Netflix een vrouw genaamd Jessica James. Ze voelt zich verloren nadat het uitging met haar vriend. Een generiek begin misschien, maar wat volgt lijkt een origineel en sympathiek verhaal vol met hilarische, belabberde en emotionele dates en alle gevolgen van dien. De energie straalt er vanaf. Ach, niet elke serie hoeft een epische Game of Thrones te zijn. Dit lijkt een intiem tussendoortje te worden. Het gehele eerste seizoen van The Incredible Jessica James komt op 26 juli naar de streamingdienst.

Darkest Hour

Joe Wright is helemaal terug! Je kent hem waarschijnlijk als regisseur van Pride and Prejudice. Dan hebben we het over de adaptatie uit 2005, met Keira Knightley in de hoofdrol. Op 22 november komt zijn nieuwe film uit, Darkest Hour. Het is een biopic over Winston Churchill, met Gary Oldman in de hoofdrol. Ja dat lees je goed, Gary Oldman. Deze trailer is alleen al schitterend. De sterke manier waarop Wright zijn verhalen vertelt blijft overtuigen, al helemaal met dit soort schitterende beelden. Op naar 22 november!

Series.nl op je timeline? Like ons op Facebook!

Reageer op dit nieuwsbericht

Om een reactie te plaatsen moet je eerst even inloggen.

Inloggen Login met Facebook Maak een gratis account aan